Over PB tec - PB tec
Alle vacatures

De beste partner voor complete tuinbouwoplossingen. Van engineering tot en met installatie.

Slagvaardig en proactief spelen wij in op doorlopende ontwikkelingen in de mondiale glastuinbouw. Wij ontwikkelen innovatieve en geavanceerde tuinbouwoplossingen op het gebied van elektrotechniek, watertechniek en automatisering. Complete oplossingen die bijdragen aan hoogwaardige waterzuivering en voedselvoorziening, dicht bij de mens. Onze missie is de beste in de branche te zijn en te blijven, met de beste technici. Niet alleen omdat de huidige mondiale ontwikkelingen dit vergen van de sector, maar omdat het in ons DNA zit.

Een drive die alleen gerealiseerd kan worden door continu de beste kwaliteit te bieden en te leveren. Met totale toewijding committeren wij ons aan het beste resultaat. Door continu proactief te innoveren blijven we de kwaliteit borgen en zijn we klanten voor met innovatieve oplossingen. Zo signaleren wij zelf mogelijke verbeteringen en acteren daarop. Een lat die we niet alleen voor onszelf hoog leggen, dit vragen we ook van onze leveranciers en klanten. Onze totale commitment geven we alleen aan de beste spelers in de mondiale markt. Met hen investeren we in - langdurige - relaties. Dat doen we door mee te denken, tot het uiterste voor elkaar te gaan en waar te maken wat we beloven. 

Hier passen alleen de beste technici bij. We verwachten een bovengemiddelde prestatie, maar belonen onze medewerkers ook bovengemiddeld. We voorzien onze technici van state-of-the-art materialen en actuele kennis door continue educatie. 

Ben jij de beste? Of wil je dat worden? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Samenwerkingsverband met Atrium Agri

PB tec kent onder de naam Atrium Agri een strategische en transparante samenwerking met Havecon, VB, Bom Group, VEK Adviesgroep en CambridgeHOK. Als zelfstandige bedrijven delen wij kennis, inkoopkracht en R&D om in te spelen op de snelle veranderingen in de internationale glastuinbouw. Elk bedrijf behoudt zijn eigen bedrijfsidentiteit en focus op hun landen, gebieden en technische disciplines. Doel van de strategische samenwerking is om als één krachtig platform wereldwijd grote en complexe projecten te kunnen realiseren, met inzet van gezamenlijke ervaring en technische expertise. Waarbij het belang van de klant samensmelt met het belang van een gezonde wereld. Voor meer informatie: www.atriumagri.com

Logo Atrium Agri

Wil je meer weten?

Laat een berichtje achter!

Contactformulier

Vul hier je naam in

Vul hier je LinkedIn url in

Vul hier je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in