16 hectare Katunga Fresh in Australië - PB tec
Alle vacatures
16 hectare Katunga Fresh in Australië

De uitdagingen van een project in het buitenland zijn de logistiek en de lokale aanwezigheid van goede monteurs, om de kwaliteit van onze tuinbouwoplossingen te waarborgen. In Australië hebben we een eigen vestiging voor lokale mankracht. De werkvoorbereiding vindt echter nog steeds in de werkplaats in Nederland plaats, omdat we hier over meer diepgaande kennis en uitgebreide ervaring beschikken. Zo ook voor het tuinbouw klaarmaken van 16 hectare voor Katunga Fresh.

Vervolgens zijn alle materialen en producten per boot naar Australië vervoerd, waar het voorbereide werk in de kas is geïmplementeerd. In de afrondende fase hebben eigen mensen uit Nederland de laatste check ter plekke in Australië gedaan en alles in werking te gesteld.

Voor Katunga Fresh hebben we watertechniek en elektrotechniek specifiek voor tomatenteelt toegepast, zoals druppelbevloeiing. Alles volledig geautomatiseerd en aangestuurd door de software van onze partner Ridder. Voor Katunga Fresh is een compleet team van PB tec bezig geweest om een complete tuinbouwoplossing te ontwerpen, maken, implementeren en in werking te stellen.

Wil je meer weten?

Laat een berichtje achter!

Contactformulier

Vul hier je naam in

Vul hier je LinkedIn url in

Vul hier je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in