''De vrijheid die je ervaart, vind ik zelf het allerleukste aan supervisor zijn.'' - PB tec
Alle vacatures
''De vrijheid die je ervaart, vind ik zelf het allerleukste aan supervisor zijn.''

Arthur Buenink - Senior supervisor Elektrotechniek

In 2009  begon ik bij PB tec als hulpmonteur. Ik werkte met een monteur mee die mij het vak leerde. In een hoog tempo heb ik veel geleerd en ben ik binnen PB tec doorgegroeid naar (service)monteur, hoofdmonteur, supervisor en vervolgens naar senior supervisor. Dit ging erg snel, want er was grote vraag naar leiding op de projecten in het buitenland. Door zelfstandig naar het buitenland te gaan, leer je zelf veel door te doen. 

Als senior supervisor ben ik veel in het buitenland om daar de projecten van PB tec aan te sturen. Ik begeleid de (lokale) monteurs en zorg dat het project goed verloopt. De afgelopen tien jaar heb ik over de hele wereld gewerkt, van China tot Mexico, Australië, Noord-Afrika en zo verder.

De projecten worden in Nederland voorbereid door de projectmanagers en projectspecialisten. Tijdens de uitvoering houd ik regelmatig contact met hen om de gedane zaken te bespreken, evalueren en verbeteringen door te voeren.

De functie supervisor is niet voor iedereen weggelegd. Je moet het leuk vinden de wereld te ontdekken en variabele perioden van huis te zijn. Heel cliché, maar je moet écht geen 9-tot-5-mentaliteit hebben en het niet erg vinden af en toe wat korter te slapen. Het is hard werken als supervisor, maar daar krijg je ook veel vrijheid voor terug.

De vrijheid die je ervaart, vind ik zelf het allerleukste aan supervisor zijn. Over het algemeen ben ik ongeveer drie weken van huis en dan een week thuis.

Het is ook leuk dat er variatie is aan grote klussen waar je een aansturende en overziende rol hebt, tot kleinere klussen waarbij je zelf degene bent die de klus uitvoert. Ik ben daarom heel veelzijdig inzetbaar. Daarnaast is het gaaf de wereld te ontdekken door steeds op andere locaties te werken. Zo heb ik tijdens een groot project in Mexico een aantal jaar geleden mijn vrouw ontmoet! Zij is Engels docent en leerde destijds de lokale monteurs de Engelse taal. Inmiddels woont zij in Nederland.

Ik ben op dit moment niet de persoon die elke dag netjes naar kantoor gaat. Misschien in de toekomst! Ik ben wel aan het vooruitkijken wat mijn mogelijkheden zijn. Mocht ik later een andere functie willen, of meer in Nederland willen werken, weet ik dat er mogelijkheden zijn binnen PB tec voor een andere of aangepaste functie.

Wil je meer weten?

Laat een berichtje achter!

Contactformulier

Vul hier je naam in

Vul hier je LinkedIn url in

Vul hier je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in