''Geen project is hetzelfde. Je blijft de uitdaging houden en werkt steeds in andere teams!'' - PB tec
Alle vacatures
''Geen project is hetzelfde. Je blijft de uitdaging houden en werkt steeds in andere teams!''

Piotr Bugajski - Supervisor Elektrotechniek

Sinds 2008 werk ik bij PB tec. Ik verhuisde naar Nederland vanuit Polen om hier te komen werken. Toen ik bij PB terechtkwam via een uitzendbureau, had ik weinig ervaring in de elektro tuinbouw. Ik kreeg de kans het vak bij PB tec te leren. Ik hoop ook dat wij die kansen kunnen blijven bieden aan jongere mensen.

We werken met een leuk team en helpen elkaar als dat nodig is. In ruim twaalf jaar tijd heb ik erg veel geleerd. Niet alleen omdat ik dit zelf graag wilde, maar ook omdat dit vanuit PB tec goed wordt aangemoedigd. Je blijft in stapjes groeien en dat vind ik erg goed. Zo blijf je ontwikkelen en kun je anderen ook weer iets leren.

Geen project is hetzelfde, dat is ook leuk aan het werk. Je blijft de uitdaging houden en werkt steeds in andere teams. Werken in het buitenland werken vind ik ook erg leuk! Vooral het ontdekken van andere culturen en lokale gerechten vind ik een leuk extraatje van dit werk.

Ik hoop stappen te blijven maken in mijn werk om zo door te blijven groeien. Zo merk je ook dat PB tec als bedrijf aan het groeien is, dat is goed!

Wil je meer weten?

Laat een berichtje achter!

Contactformulier

Vul hier je naam in

Vul hier je LinkedIn url in

Vul hier je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in