''Het is leuk om je kennis en ervaring met (leerling)monteurs te delen.'' - PB tec
Alle vacatures
''Het is leuk om je kennis en ervaring met (leerling)monteurs te delen.''

Ted Moerland – Supervisor Elektrotechniek

Sinds een aantal jaar werk ik als Supervisor Elektrotechniek bij PB tec. We doen projecten in Nederland, maar ook veel in het buitenland zoals Amerika, Canada, Duitsland en Noorwegen. Op dit moment is de verhouding 70/30. En dat is leuk! Je krijgt wat van de wereld te zien, en dan niet zozeer de toeristische gebieden, maar juist van de lokale bevolking. Op deze manier krijg je eigenlijk meer mee van het land. Op de buitenlandprojecten werken we met eigen monteurs, maar ook met de lokale bevolking.

Als supervisor help ik de monteurs op gang en stuur ik aan. Het is leuk om je kennis en ervaring met hen te delen. Het fijne van werken bij PB tec is dat je vrijheid in je manier van werken krijgt en dat er ruimte is voor eigen inzicht. Natuurlijk moet je verantwoording afleggen, maar eigen inbreng wordt zeker gewaardeerd. Op mijn beurt vind ik het dan ook weer leuk om te werken met (leerling)monteurs. Ook zij hebben hun eigen inzichten over de manier van werken; hoe iets mooier, sneller of beter kan. Voor die discussie sta ik zeker open!

Jezelf ontwikkelen binnen PB tec is vanzelfsprekend. Mijn basis is de opleiding MBO Elektrotechniek, maar daarna heb ik bij PB tec inmiddels veel cursussen gevolgd. Van Hortimax(Ridder) en Priva, tot inspecties en andere vak gerelateerde opleidingen en certificeringen. Hierdoor kan je doorgroeien van een (leerling)monteur functie naar een supervisorfunctie, maar bijvoorbeeld ook van een buiten- naar een binnenfunctie. Volop mogelijkheden binnen PB tec in ieder geval!

Wil je meer weten?

Laat een berichtje achter!

Contactformulier

Vul hier je naam in

Vul hier je LinkedIn url in

Vul hier je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in